Tomatsoppa

Förr så var jag sådär överambitiös. Skulle göra allt från scratch, egen bea osv. Nu vet jag bättre..

Något av det första man tar till sig på kockutbildningen är att kan man fuska så gör man. Skulle man inte ta några genvägar hade man inte gjort annat än stå i köket. Fusk på bästa vis (enligt mig i alla fall) stavas Keldas färdiga soppor. Har smakat flera och alla har fallit mig i smaken utom fisk och skaldjurs varianten som var intetsägande skulle man kunna säga.
I dag slog vi till på tomatsoppan. Brukar ha kryddiga korvar och pestomarinerad mozzarella till det och det är kanongott! Men tänkte variera mig något idag och ha parmaskinka i stället. Så jag gjorde skinkan i ugnen tills de blev krispigt och hackade ner det till strössel. Mozzarella försvann tydligen någonstans mellan affären och hemmet (mycket besviken!) så det fick vi hoppa över men hade keso hemma så det fick det bli. Med libabröd till att doppa.
Så enkelt och så gott, fusk lönar sig..


Inte just denna vi åt idag men ser helgott ut det med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0