Baka

Jag känner för att baka lite idag men vet inte vad jag ska göra. Kanske kolasnittarna jag gjorde till Matildas födelsedag, det har jag allt hemma till. Och lånat mammas Kitchen Aid (som jag inte tänker lämna tillbaka, vill ha!!) så det går snabbt och lätt utan kladd. Japp slår nog till på det.

Ska ha de inne lite kortare tid denna gången så de inte blir så hårda. Ska vara sådär sega och goda.

Förfrukost



Vet att frukosten är dagens viktigaste mål och nåt rejält i magen är den bästa starten för att må bra under dagen men var helt enkelt inte hungrig imorse. Det blev en kopp grönt Chai te och några rån med smör. Ynkligt jag vet men intalar mig själv att jag ska äta en ordentlig frukost snart. Ska kanske tillägga att jag ljuger väldigt bra :)

Hamburgarkväll

Idag är det hamburgarkväll här hemma. Hamburgare uppskattas alltid av alla, vilket jag kan erkänna lite händer så ofta.
Ska till bvc med minstingen och sen bär det av till affären för matshopping.
Till hamburgare brukar jag antingen ha ciabattabräd eller köpa Max egna som är så saftiga och goda, om ni inte provat dem så gör det! Sen har vi sallad, tomat, rå lök, saltgurka och någon god dressing. Lutar åt att jag slår till på vitlök idag, Ica här i byn har en jättegod hemlagad. Undrar om magen pallar med det.. Annars blir den nog åt det med chilisåsbaserade hållet. Vad hungrig jag blir nu!

Ny start

Tyckte det var tid för att maten och allt runt omkring den fick lite mer fokus så bestämde mig för att skapa en ny "matblogg"
Efter 30 år av osunt levende har jag förstått grejen med att äta nyttigt, man mår bra (bättre) av det. Men den problemmage som ställer till det rätt ofta för mig börjar här kampen mot skräpmat och gotta, ja allt som gör livet värt att leva :)
Hur ska detta gå??


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0